Peruskurssit

Thainyrkkeilyn, vapaaottelun ja lukkopainin peruskurssit ovat kaikille avoimia sukupuoleen ja ikään katsomatta. Alle 16-vuotiaiden on kuitenkin saatava vanhempien suostumus lajin aloittamiselle, sekä mielellään oman ikäinen harjoituskaveri. Peruskursseilla opetetaan lajien perustekniikat, kohotetaan yleiskuntoa lajin vaatimalle tasolle, sekä opetellaan salin harjoitteluetiketti. Lue seuran pelisäännöt ennen lajin aloittamista ja muista ne myös salilla harjoituksissa.

Kuntothain peruskurssi on suunnattu ihmisille, jotka eivät halua ottaa fyysistä kontaktia lyönnein, tai potkuin, ja eroaa thainyrkkeilystä ottelunomaisen harjoittelun puuttumisella. Kuntothai nimensä mukaan keskittyy kunnon kohottamiseen thainyrkkeilyn potkujen ja lyöntien hyödyntämisellä. Kuntothai ei ole kuitenkaan jumppa, sillä tekniikat käydään läpi samalla lailla kuin thainyrkkeilyn alkeiskurssilla. Kunnon kohoamisen ja kiinteytymisen lisäksi opit liikkumaan, potkimaa ja lyömään kuin oikea thainyrkkeilijä!

Junnu JiuJitsu antaa hyvän pohjan liikunnalliselle ja terveelliselle elämäntavalle. Painilajit ovat tunnetusti hyvin kokonaisvaltaisesti kroppaa kuormittavia ja luovat monipuolisen valmiustason käyttää omaa vartaloansa erilaisissa tilanteissa. Perusmotoriikka, kehonhallinta ja lihaskunto kasvavat jiujitsua harrastaessa. Laji antaa hyvät valmiudet toteuttaa itseään monipuolisesti ja antaa hyvän kipinän liikunnallisille ja terveellisille elämäntavoille. Harjoittelijat oppivat tuntemaan oman kehonsa ja käyttämään sitä. Lajissa lapset saavat uusia kavereita ja sosiaaliset taidot kehittyvät hyvin ryhmässä toimiessa. Uudet kaverit ja yhdessä toimiminen kehittävät lapsen sosiaalisia taitoja, joista on hyötyä läpi elämän. Lapset oppivat pitämään itseään tärkeinä ja arvokkaina. Yhtälailla he oppivat ymmärtämään, että myös muut ryhmän jäsenet ovat yhtä tärkeitä ja että kaikkia koskevat samat säännöt.

Junnuthain peruskurssi on suunnattu 7-12 vuotiaille tulevaisuuden mestareille. Laji sopii kaikille lapsille. Junnuthaissa harjoitellaan liikunnan ja leikin varjolla, thainyrkkeilyn lajitekniikoita unohtamatta. Junnuthai kehittää erinomaisesti koordinaatiota, motoriikkaa ja tottakai myös kuntoa.

 

Seuraavat peruskurssit: