Peruskurssit

Thainyrkkeilyn, vapaaottelun ja lukkopainin peruskurssit ovat kaikille avoimia sukupuoleen ja ikään katsomatta. Alle 16-vuotiaiden on kuitenkin saatava vanhempien suostumus lajin aloittamiselle, sekä mielellään oman ikäinen harjoituskaveri. Peruskursseilla opetetaan lajien perustekniikat, kohotetaan yleiskuntoa lajin vaatimalle tasolle, sekä opetellaan salin harjoitteluetiketti. Lue seuran pelisäännöt ennen lajin aloittamista ja muista ne myös salilla harjoituksissa.

Kuntothain peruskurssi on suunnattu ihmisille, jotka eivät halua ottaa fyysistä kontaktia lyönnein, tai potkuin, ja eroaa thainyrkkeilystä ottelunomaisen harjoittelun puuttumisella. Kuntothai nimensä mukaan keskittyy kunnon kohottamiseen thainyrkkeilyn potkujen ja lyöntien hyödyntämisellä. Kuntothai ei ole kuitenkaan jumppa, sillä tekniikat käydään läpi samalla lailla kuin thainyrkkeilyn alkeiskurssilla. Kunnon kohoamisen ja kiinteytymisen lisäksi opit liikkumaan, potkimaa ja lyömään kuin oikea thainyrkkeilijä!

Junnuthain peruskurssi on suunnattu 7-12 vuotiaille tulevaisuuden mestareille. Laji sopii sekä tytöille, että pojille. Junnuthaissa harjoitellaan liikunnan ja leikin varjolla, thainyrkkeilyn lajitekniikoita unohtamatta. Junnuthai kehittää erinomaisesti koordinaatiota, motoriikkaa ja tottakai myös kuntoa.

 

Seuraavat peruskurssit:

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.