Jäsenehdot

MMA TEAM 300 / 10TH PLANET TAMPERE

1.0 JÄSENEHDOT

Jäsensopimus on voimassa toistaiseksi ja jäsenyyden irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Irtisanominen tulee tehdä lähettämällä vapaamuotoinen irtisanomisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen info(at)mmateam300.fi. Jäsenyys katsotaan päättyneeksi, kun irtisanominen on tehty jäsenehtojen mukaisesti ja asiakas on palauttanut jäsenkortin.

Peruskurssijäsenyys on voimassa peruskurssin keston ajan ja jäsenkortti tulee palauttaa peruskurssin päättyessä, jos jäsen ei jatka jäsenyyttä toistaiseksi voimassa olevaan jäsensopimukseen.

Jäseneksi liittymisen yhteydessä asiakkaalta veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukainen kertaluontoinen avausmaksu (1.3.2021 hinta 20€). Avausmaksulla katetaan jäsenyyden perustamiskuluja sekä kulkukortin kustannukset. Avausmaksua ei palauteta, vaikka jäsenyys myöhemmin irtisanottaisiin.

Suosittelemme jäsenillemme e-laskun käyttöä. Paperilaskuista perimme voimassa olevan hinnaston mukaisen toimitusmaksun 5 €. Sähköpostilasku on mahdollinen ja tällöin laskut lähetetään sähköpostiin ja asiakas on velvollinen tarkastamaan myös roskapostikansion ilmoittamansa sähköpostiosoitteen roskapostisuodattimen vuoksi. Paperilaskuihin tuleva toimitusmaksu johtuu paperilaskujen lähettämisestä aiheutuvista kustannuksista. E-lasku on jäsenillemme ilmainen ja ympäristöystävällinen.

Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden maksutavat:

1.1 E-LASKU

Kuukausimaksu voidaan maksaa e-laskulla niin, että maksu veloitetaan eräpäivänä. Jäsenelle annetaan ohjeet e-laskulla maksamiseen rekisteröitymisen yhteydessä. Jäsenen tulee tutustua huolellisesti ohjeeseen, jotta maksu tulee suoritettua oikein.

1.2 SÄHKÖPOSTILASKU

Voit tilata laskun myös sähköpostilaskuna. Lasku tulee maksaa oikealla viitenumerolla viimeistään eräpäivänä.

1.3 ERIKOISMAKSUVÄLINEET

Kuukausimaksu voidaan maksaa myös esim. Smartum-saldolla, E-Passilla sekä Edenredillä (näitä maksuvälineitä kutsutaan näissä ehdoissa erikoismaksuvälineiksi). Jos sinulla on käytössä joku muu esim. työnantajan myöntämä liikuntaetu, varmista sen toimivuus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)mmateam300.fi.

Smartum-saldolla maksettaessa tulee lähettää kuitti maksusta osoitteeseen info(at)mmateam300.fi. 

Erikoismaksuvälineillä voidaan maksaa vain täysiä kuukausia. Mikäli seteleillä maksettaessa setelien arvo ylittää täysien kuukausien kuukausimaksun, ei erotusta palauteta. Erikoismaksuvälineillä maksettaessa on maksu suoritettava tai kuitti maksusta esitettävä viimeistään kolme viikkoa ennen halutun maksun eräpäivää, jotta kyseinen kuukausimaksu voidaan hyvittää. Mikäli maksu suoritetaan myöhemmin, tulee jäsenen maksaa kyseisen kuukauden kuukausimaksu e-laskulla. Tällöin erikoismaksuvälineellä tehty maksu hyvitetään seuraavien kuukausien kuukausimaksuista.

 1. JÄSENYYDEN TAUOTUS

Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden voi tauottaa irtisanomisehtojen mukaisesti. Jäsenyyden voi tauottaa ilmoittamalla siitä yhtä kalenterikuukautta ennen taukoa lähettämällä vapaamuotoinen sähköposti tauottamisesta osoitteeseen info(at)mmateam300.fi. Tauon aikana jäsenkortti ei toimi eikä jäsenkortilla saatavia etuja saa käyttää. Sairaudesta tai loukkaantumisesta johtuvat jäsenyyden tauotukset käydään läpi tapauskohtaisesti ja sairaustodistuksella on mahdollista saada jäsenyys tauolle ilman kalenterikuukauden mittaista aikaa.

 1. JÄSENKORTTI

MMA Team 300 / 10th Planet Tampere jäsenille tehdään avausmaksun ja ensimmäisen kuukausimaksun maksamisen jälkeen henkilökohtainen jäsenkortti. Jäsenkortin voi noutaa salilta salin aukioloaikoina. Jäsenkortti toimii kulkukorttina MMA Team 300 / 10th Planet Tampere tiloihin ja se mahdollistaa MMA Team 300 / 10th Planet Tampere palvelujen käytön jäsenyyden aikana. Jäsenkortilla asiakkaamme saavat myös erilaisia etuja sopimuskumppaneidemme tuotteista. Jäseneduista tarkemmin nettisivuillamme www.mmateam300.fi.

Jäsenkortin katoamisesta on viipymättä ilmoitettava sähköpostitse info(at)mmateam300.fi. Uusi jäsenkortti tehdään jäsenelle avausmaksun hinnalla. Vialliset kortit vaihdetaan veloituksetta, mutta vääränlaisessa käytössä vaurioituneen kortin uusimisesta veloitetaan avausmaksua vastaava korvaus. Jäsenkortti on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

 1. YLEISET JÄSENEHDOT

MMA Team 300 / 10th Planet Tampere jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Jos MMA Team 300 / 10th Planet Tampere havaitsee kortin väärinkäytöksiä, on sillä oikeus päättää jäsenyys välittömästi ja periä jäseneltä 200 € sopimusrikkomusmaksu. Mikäli jäsenyys on päätetty väärinkäytöksen takia, ei MMA Team 300 / 10th Planet Tampere ole velvollinen palauttamaan maksettuja maksuja jäsenelle. MMA Team 300 / 10th Planet Tampere voi harkintansa mukaan joko keskeyttää tai päättää jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai harjoitussalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi tai jos jäsentä ei tunneta enää rehelliseksi, luotettavaksi ja ei ole henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan sopiva. Mikäli jäsenyys on keskeytetty maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi ja jäsen haluaa jatkaa jäsenyyttä, tulee jäsenen ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info(at)mmateam300.fi sopiakseen maksamattomien laskujen maksamisesta ja jäsenyyden palauttamisesta. MMA Team 300 / 10th Planet Tampere on oikeutettu siirtämään maksamattomat laskut perintään. Harjoittelu MMA Team 300 / 10th Planet Tampere salilla tapahtuu jäsenen omalla vastuulla ja jäsenen tulee noudattaa salin yhteisiä pelisääntöjä sekä muita ohjeistuksia. Jäsenen tulee huomioida, että MMA Team 300 / 10th Planet Tampere kamppailusalilla ei ole aina henkilökuntaa paikalla. MMA Team 300 / 10th Planet Tampere ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat jäsenelle tai tämän omaisuudelle. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan. MMA Team 300 / 10th Planet Tampere on oikeutettu perumaan yksittäisiä harjoituksia. Jäsenen tulee ilmoittaa nimen, puhelinnumeron, osoitteen sekä tilinumeron muutoksesta. MMA Team 300 / 10th Planet Tampere pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintojen muutokset ilmoitetaan verkkosivuilla ja jäsenille lähetettävällä uutiskirjeellä ja ne astuvat voimaan ilmoituspäivää seuraavan kuun alusta lukien. MMA Team 300 / 10th Planet Tampere on oikeutettu yksipuolisesti muuttamaan näitä Yleisiä Sopimusehtoja. Kulloinkin voimassa olevat Yleiset Sopimusehdot löytyvät MMA Team 300 / 10th Planet Tampere verkkosivuilta. MMA Team 300 / 10th Planet Tampere ei ole velvollinen hyvittämään jäsenen maksamia maksuja, mikäli se joutuu hetkellisesti sulkemaan MMA Team 300 / 10th Planet Tampere salin tai osan siellä suoritettavien välttämättömien huoltotöiden tai jos sali joudutaan sulkemaan esimerkiksi viranomaisten päätöksellä tai muiden vastaavien syiden vuoksi. MMA Team 300 / 10th Planet Tampere on oikeutettu siirtämään sopimus kolmannelle osapuolelle ilman jäsenen nimenomaista suostumusta.

 1. KUVAAMINEN

MMA Team 300 / 10th Planet Tampere harjoituksia kuvataan sosiaaliseen mediaan markkinointitarkoitukseen. Harjoituksissa olevat jäsenet saattavat näkyä kuvissa ja videoissa. Mikäli haluat ettei sinua näy kuvissa/videoissa, voit ilmoittaa asiasta kuvaajille. Kunnioitamme toivettasi ja jätämme sinut pois materiaalista. 

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on Suomen Kamppailulaji-Instituutti Oy:n, MMA Team 300 / 10th Planet Tampere kamppailusalin ja henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Rekisteri- ja tietosuojaseloste on laadittu 12.2.2021.

REKISTERINPITÄJÄ

Suomen Kamppailulaji-Instituutti Oy / Y-tunnus 2448132-0
Käyntiosoite: Rautatienkatu 21 C 5. kerros, 33100 Tampere
info@mmateam300.fi 

REKISTERIASIOIDEN YHTEYSHENKILÖ

Eero Toiviainen
info@mmateam300.fi
+358 45 130 7789

REKISTERIN NIMI

Suomen Kamppailulaji-Instituutti Oy:n asiakasrekisteri

 1. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Asiakasrekisteriä käytetään MMA Team 300 / 10th Planet Tampere kamppailusalin sekä ryhmäliikuntatuntien kulunvalvontaan ja -seurantaan. Asiakasrekisteriin kuuluminen on edellytys MMA Team 300 / 10th Planet Tampere palveluiden käytölle. Asiakasrekisterin pitäminen on välttämätöntä, sillä se mahdollistaa rekisterinpitäjälle asiakkaan ostamien palveluiden tarjoamisen. Käytämme tietoja myös uutiskirjeemme lähettämiseen, sekä ajoittaisista tarjouksistamme informoimiseen. Informoimisen kanavina käytetään asiakkaan ilmoittamaa sähköpostiosoitetta sekä mahdollisesti puhelinnumeroa tekstiviestin muodossa. Ilmoitamme jokaisen markkinointiviestimme yhteydessä asiakkaan mahdollisuudesta poistaa sähköpostinsa tai puhelinnumeronsa postituslistalta.

Käsittelemme henkilötietoja asiakkuuden hallintaan liittyvissä asioissa (mm. palveluiden tuottamiseksi ja toimittamiseksi, laskutusta ja perintää varten, reklamaatioiden käsittelemiseksi, asiakastuessa ja asiakastyytyväisyyden mittaamiseksi), asiakasviestinnässä sekä MMA Team 300 / 10th Planet Tampere ja sen yhteistyökumppaneiden tarjoamien palvelujen markkinoinnissa sekä palvelujen kehittämisessä.

Tietojasi saatetaan kerätä ja käsitellä myös lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi, kuten kirjanpito- ja viranomaistarkoituksiin. Keräämme, säilytämme ja käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Henkilötietojen luovutus perustuu jäsenen henkilökohtaiseen suostumukseen. Tietoja käytetään laskutukseen, tiedottamiseen, kulunvalvontaan, markkinointiin, palveluiden kehittämiseen ja harjoitusten ja kävijämäärien tilastointiin.

Henkilötietoja käytetään ainoastaan voimassa olevan lainsäädännön sallimalla tavalla. Jäsen voi halutessaan kieltää suoramarkkinoinnin laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@mmateam300.fi.

 1. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
 • Etu- ja sukunimi
 • Yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
 • Asiakkuuden ja/tai asiallisen yhteyden alkamis- ja päättymisajankohta sekä -tapa
 • Jäsenyystyyppi
 • Suoramarkkinointiluvat ja –kiellot
 • Sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot (esim. uutiskirjeiden tilaaminen)
 • Markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot, kuten rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet ja niihin osallistuminen (esim. markkinointiarpajaisiin ja -kilpailuihin sekä tapahtumiin osallistuminen)
 • Asiakkuuden ja muun asiallisen yhteyden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot (esim. maksullisten tuotteiden ja palveluiden osto- ja peruutustiedot, maksuttomien tuotteiden ja palveluiden tilaustiedot, toimitustiedot, palautteet, reklamaatiot sekä asiakaspalvelutapahtumien taltioinnit, kuten puhelut, sähköpostit, chat- sekä tekstiviestit)
 • Sukupuoli
 • Syntymäaika
 • Edellä yksilöityjen tietojen muutostiedot
 • Rekisterissä voidaan käsitellä tuotteen ja/tai palvelun ostaneista yllä lueteltujen lisäksi seuraavia tietoja:
 • Asiakasnumero
 • Laskutus- ja perintätiedot
 • Käyttäjätunnus

 

 1. REKISTERIN TIETOLÄHTEET

Tietojen lähteenä toimii asiakas itse ostaessaan palvelua tai rekisteröityessään palvelun käyttäjäksi verkkosivuillamme osoitteessa www.mmateam300.fi, sekä asioidessaan jäsenyyteen liittyvissä asioissa MMA Team 300 / 10th Planet Tampere kamppailusalilla tai asioidessaan sähköpostilla info@mmateam300.fi. Asiakas vastaa siitä, että hänen toimittamansa tiedot ovat totuudenmukaisia.

 1. TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE

Pääsääntöisesti henkilötietojasi käsittelevät yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt työssään. Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole edellä henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, jolloin tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia.

 1. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta.

Henkilötiedot on suojattu ulkopuolisten käytöltä palomuurein, virustorjuntaohjelmin, henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Henkilötietoihin pääsy on ainoastaan Suomen Kamppailulaji-Instituutti Oy:n valtuuttamilla henkilöillä, joiden tehtävät edellyttävät henkilötietojen käsittelyä. Ilmaisemme henkilötietoja vain luottamuksellisesti ja rajoitetusti sopimusten perusteella sopimuskumppaneillemme, kuten maksupalvelutarjoajalle. Sopimuskumppaneidemme tulee sitoutua riittävän tietoturvan toteuttamiseen ja kaikilta osin henkilötietojen lainmukaiseen käsittelyyn. Henkilötietojen käsittelijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Jos tietoja on manuaalisessa muodossa, niitä säilytetään ulkopuolisilta lukituissa tiloissa ja tuhotaan tietoturvallisesti.

 1. TARKASTUSOIKEUS JA OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 1. MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).