Junnuthai

Junnuthai pohjautuu thainyrkkeilyn oppeihin, mutta pääpaino harjoittelussa on tehdä siitä hauskaa jokaiselle tulevaisuuden mestarille. Thainyrkkeilyn tekniikat opetellaan samalla tavalla kuin muissa thainyrkkeilyryhmissä, mutta tekniikat toteutetaan pehmustettuihin pistehanskoihin tai potkutyynyihin. Lisäksi kurssilla opetellaan paljon muutakin kuin lyöntejä ja potkuja.

Opeteltavia asioita ovat muun muassa erilaiset liikkumistavat joka suuntiin, ketteryys sekä lukuisat motoriset harjoitteet. Ottelunomaista harjoittelua ei ryhmässä tehdä, eli harrastus on täysin turvallinen. Junnuthai-ryhmän vetää aina sama valmentaja, jotta sekä harrastajat ja valmentaja oppivat tuntemaan toisensa.

Kamppailu-urheilu opettaa itsekuria, toisen kunnioittamista ja arvostamista. Harjoittelun tulee olla hauskaa, mutta kun tehdään, niin tehdään se kunnolla. Osaamme vaatia, mutta myös antaa tilaa lapsille. Pyrimme siihen että lapset ja nuoret oppivat itse ottamaan vastuuta omasta elämästään sekä vaikuttamaan ja ilmaisemaan itseään.

 

Kurssi soveltuu 7-12 vuotiaille lapsille.